Grano & Luppolo
pizzeria i Gentofte

Ægte italiensk pizza til enhver smag

I Grano & Luppolo præsenterer vi autentisk, hjemmelavet italiensk mad, skræddersyet til enhver smag. Vores ekspertise spænder fra udsøgte pizzaer til velsmagende pastaretter. Kom og nyd vores pizza, hvor dejen har fået lov til at hæve i hele 48 timer, efterfulgt af en lækker tilberedning over åben ild. For pasta-entusiaster anbefaler vi vores håndlavet, frisk italiensk pasta, som er skabt med omhu og kærlighed.

Med en dedikation til håndværk bag vores friske pasta og pizzaer, kan vi garantere, at enhver gæst vil forlade vores sted med en tilfredsstillende mave og smil på læben. Spar jer selv for besværet, og lad vores italienske køkken forkæle jeres smagsløg fra start til slut. Ring til os på tlf. 3976 3808, så finder vi den helt perfekte løsning til jer og jeres gæster.

Ring nu Se menu

Grano & Luppolo er et familie-drevet pizzeria

Vores menu er sammensat med inspiration fra flere generationer af italienske kulinariske traditioner, hvilket garanterer dig en autentisk smagsoplevelse fra Italien. Hos os går vi ikke på kompromis med kvaliteten, så du kan forvente friske råvarer, der er fyldt med smag hver gang.

Vores pasta følger nøje køkkenchefens opskrift, og vores brød og focaccia til panini er selvfølgelig nybagt med tipo 1 mel, i tråd med den traditionelle opskrift. Vores pizzaer er kendetegnet ved deres tynde og sprøde bund og skorpe – præcis som en ægte italiensk pizza skal være. Vi går altid efter at bruge de friskeste råvarer i vores madlavning.

Vores leveringer er altid punktlige, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at din mad når frem til tiden.

Ring nu
pizza

Grano & Luppolo Gentofte

Gentoftegade 33
2820 Gentofte
Tlf: +45 39 76 38 08
Mail: info@granoluppolo.dk
CVR: 40420584

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag-søndag: 16:00 – 21:00

Levering

Efter aftale eller selvvalgt tidsrum ifm. ordreafgivelse.

Generelt

Granoluppolo.dk
Telefon: +45 45 82 82 78
Mail: info@granoluppolo.dk
CVR: 40420584

Se kontrolrapporten her

Følg os på de sociale medier

Pizzeriaet i Gentofte
Gentoftegade 33
2820 Gentofte
Tlf. +45 39 76 38 08
Mail: info@granoluppolo.dk

Åbningstider i Gentofte:
Mandag: Lukket
Tirsdag-søndag: 16:00 - 21:00